AC HAKI Facebook

Satunnainen kuva

AC HaKi B - edustusjoukkue sarjakaudelle 2014-2015.

Tervetuloa AC HaKi B - edustusjoukkueen sivuille. Joukkue on muodostunut avointen harjoitusten kautta ja kesäharjoittelu pyörähtänyt vauhdilla käyntiin.

Ryhmässä on edelleen tilaa parille motivoituneelle ja urheilulliselle pelaajalle. Joukkue tavoittelee SM-Sarja paikkaa kaudelle 14-15. Jos olet kiinnostunut ole suoraan yhteydessä vastuuvalmentaja Mikko Päiviseen.

Joukkueen valmennuksesta vastaa M-Teamissa usean kauden vaikuttaneet Mikko Päivinen ja Antti Niska. Valmennuksessa mukana myös AC HaKin valmennuspäällikkö Sami "Wiki" Vidgren.

Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä AC HaKin B-kilpajoukkueen, A-Juniorien ja miesten joukkueen kanssa.

Joukkue harjoittelee ensi kaudella Myllypurossa ja Ruskeasuolla kolmesti lajia ja kerran fysiikkaa viikon aikana.


Lisätietoja ja yhteydenotot:

  • vastuuvalmentaja Mikko Päivinen 050-5976070, mikko.paivinen( )goaliebase.com 

 


Uutiset

AC HaKi kiinnostaa ja kasvaa (20.07.2014 )
Kesäkuun loppuun päättyneen ns. vapaan siirtoajan aikana siirtyi HaKiin lähes 50 uutta pelaajaa. Kun lukuun lisätään muut syksyn aikana siirtyvät sekä perustettavat..

Haemme Valmentajia (30.03.2014 )
AC HaKi hakee lisää valmennusvoimaa vahvistamaan seuran joukkueita ja menestystä. Seuramme kehittyy voimakkaasti ja haemme seuraamme osaavia valmentajia tai 18..

Sami "Wiki" Vidgren AC HaKin valmennuspäälliköksi (14.03.2014 )
AC HaKin valmennuspäälliköksi on valittu Sami "Wiki" Vidgren. Vidgren palaa takaisin kentälle ja kentän reunalle vuoden tauon jälkeen. Viimeksi hän valmensi M-Teamin..