AC HaKi B - edustusjoukkue sarjakaudelle 2014-2015.

Tervetuloa AC HaKi B - edustusjoukkueen sivuille. Joukkue on muodostunut avointen harjoitusten kautta ja syyskausi on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin.

Ryhmässä on edelleen tilaa parille motivoituneelle ja urheilulliselle pelaajalle. Joukkue pelaa Eliittisarjaa kaudella 14-15. Jos olet kiinnostunut ole suoraan yhteydessä vastuuvalmentaja Mikko Päiviseen.

Joukkueen valmennuksesta vastaa M-Teamissa usean kauden vaikuttaneet Mikko Päivinen ja Antti Niska. Valmennuksessa mukana myös AC HaKin valmennuspäällikkö Sami "Wiki" Vidgren.

Joukkue tekee yhteistyötä AC HaKin B-akatemian, A-Juniorien ja miesten edustusjoukkueen kanssa.

Joukkue harjoittelee ensi kaudella Myllypurossa ja Ruskeasuolla kolmesti lajia ja kerran osa pelaajista käy muiden joukkueiden harjoituksissa.


Lisätietoja ja yhteydenotot:

  • vastuuvalmentaja Mikko Päivinen 050-5976070, mikko.paivinen( )goaliebase.com 

 


Uutiset

Kausikortit myynnissä ja lippujen hinnat (06.08.2014 )
AC HaKin miesten edustusjoukkueen kausikortit ovat tulleet myyntiin AC HaKin pelaa miesten II-divisioonan 2. lohkossa 10 kotiottelua Campo Sportcenterissä. Nyt..

HaKi Kick Off (05.09.2014 )
Kick Off päivä takana. Olipa menoa ja tapahtumia !! pelaajia ja muuta seuran väkeä oli runsain joukoin liikkeellä. pelaajat pelasivat tiukkoja pelejä kuitenkin..

Seuran ikäryhmä maalivahtivalmennus käyntiin (04.09.2014 )
21.9 se sitten alkaa. kauden MV valmennus suunnitelma ja kalenteri on lyöty lukkoon. Seura, valmentajat ja veskarit odottavat innoissaan että tämä hieno koko kauden..

31.07.2014  AC HaKi kiinnostaa ja kasvaa