Edari kevääseen 2019

AC HaKin miesten edustusjoukkeen otteluvuosi 2019 käynnistyy Campossa perjantai-iltana (11.1.2019) ottelulla GrIFK:ta vastaan. Joukkueet ovat sijoituksiltaan sarjataulukon eri päissä. HaKi paistattelee sarjan kärjessä kun taas Grani tyvessä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että HaKille olisi helppo iltapuhde luvassa. Grani on varmasti koonnut rivit joulutauolla ja tulee taistelemaan pisteitä loppuun saakka.

HaKi pelasi syksyn 2018 puolella 11 sarjaottelua, joista takkiin tuli ainoastaan SBS Kingsiltä ja SB Vantaalta. Molemmat joukkueet ovat HaKin kanssa sarjataulukon top-3:ssa, joten kevään kohtaamisiin HaKi lähtee takuuvarmasti revanssi mielessä. Kings-ottelussa 15.2.2019 on lisäpanoksena Suomen Cupin aluefinaalin voitto.

HaKin kokoonpano on kokenut hienoista elämistä, joten HaKi lähtee alustavasti kevään peleihin melko kapealla rosterilla 17+3. Joulutauolla verkkoja on kuuleman mukaan laitettu vesiin ja muutamia mielenkiintoisia, mahdollisia lisävahvistuksia saatetaankin lähiaikoina uutisoida.

Muutamaa pientä loukkaantumista lukuun ottamatta joukkueen terveystilanne on hyvä, joten niiltä osin vuosi 2019 käynnistyy huoletta.

Syyspuolelta HaKilla on neljän ottelun voittoputki päällä ja varmaa on, jos joku joukkue haluaa HaKin voittoputken katkaista, niin kova savotta on edessä. Hakin viimeinen sarjaottelu on Blackbirdsia vastaan 16.3.2019 ja viimeistään sen jälkeen tiedetään miten ottelut jatkuvat, jos jatkuvat.